Over mij

De coach voor een gezondere levensstijl

Ik ben Hanneke Raaphorst (1970) en gediplomeerd orthomoleculair therapeut en natuurvoedingsadviseur. Met mijn ervaring en kennis wil ik vrouwen en mannen helpen om fit door het leven te gaan. Want, het is onvoorstelbaar in welke mate voeding hierin een rol kan spelen. Het goede nieuws is: jij hebt hier zelf invloed op. Iedere dag opnieuw.

Ondernemen geeft me energie

Ondernemen en lichamelijke verzorging zit in mijn DNA. Op mijn 23e besloot ik die twee te combineren door het openen van een schoonheidssalon. Na een aantal jaar besloot ik samen te gaan werken met mijn vader in een andere sector, namelijk de automobielbranche. In 2004 nam ik het bedrijf over. Mijn plezier in het ondernemen kwam hier goed tot zijn recht. Uiteindelijk verkocht ik het bedrijf in 2014 en koos hiermee voor rust en veel tijd voor mijn gezin.

Voeding is de motor

Ik heb zelf ervaren welke invloed voeding op mijn energie en levensgeluk heeft. Toen ik zag welk effect ontstekingsremmende voeding bij een dierbare had, besloot ik om een nieuwe weg in te slaan: ik wilde orthomoleculair voedingsdeskundige worden.

Vanaf dat moment verdiepte ik mezelf in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding en  voedingssupplementen, maar ook beweging en mindset. Bevlogen als ik ben, volgde ik een aantal professionele vakopleidingen: orthomoleculair therapeut, orthomoleculaire voeding, orthomoleculaire suppletie en natuurvoedingsadviseur. Daarna besloot ik van mijn gevonden passie mijn werk te maken.

De bouwstenen van het lichaam

Mijn eigen ervaring spreekt voor zichzelf. Door het veranderen van mijn eigen voedingspatroon en mindset, viel ik acht kilo af. Maar, waar ik het meest blij mee ben, is dat ik mijn energie terug kreeg. Deze ervaring wil ik jou ook bieden. Ik wil ervoor zorgen dat jij ook vitaal en gezond door het leven kan gaan.

De kern aanpakken

Als orthomoleculair adviseur geef ik advies om je lichaam te voorzien van de juiste vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten, vetzuren en overige voedingsstoffen en bouwstenen, om je gezondheid te verbeteren. Voeding die het zelf herstellend vermogen van het lichaam helpt. Hiermee versterk je je immuunsysteem.

Mijn behandeling is erop gericht om de oorzaken aan te pakken, en niet alleen de symptomen.

Tips van Hanneke

Meer weten?

Ik help je graag verder. Als je vragen hebt op het gebied van je eigen gezondheid, afvallen, of het verhogen van je weerstand: voel je vrij om contact met me op te nemen. Ik geef praktisch advies, waar je baat bij hebt voor de rest van je leven. Tegelijkertijd nemen we het totaalpakket in ogenschouw – dus ook hoe dit binnen jouw levensstijl past. Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (15 minuten). Voel je vrij om te kiezen voor een telefoongesprek of maak een afspraak. Wees welkom!

Goed om te weten
Ik ben aangesloten bij de volgende instanties CAT (beroepsorganisatie) en GAT (geschillencommissie):

Neem contact op