Het stappenplan

‘’Een investering voor de rest van je leven ‘’

Het duurzaam aanpassen van je voedingspatroon is een ingrijpende verandering, maar ook zeker reëel. We nemen hier samen de tijd voor en doen dit in jouw tempo

Het stappenplan is geen dieet. Het is een uitnodiging om op een andere manier te kijken naar voeding en je levenswijze. Het voedingsadvies is gericht op het remmen van ontstekingen en het bevorderen van het afvoeren van afvalstoffen. Wanneer er sprake is van een tekort, vullen we deze aan met bijvoorbeeld supplementen

Start pakket

Stap 1: kennismaking
We maken kennis in een kort telefoongesprek. Hierin nemen we je hulpvraag door en vertel ik wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Stap 2: intakegeprek
In een uur lopen we samen jouw huidige voedingspatroon door. Dit gesprek bouwt voort op jouw hulpvraag. Samen formuleren we jouw gewenste resultaat: wat wil jij bereiken ? We sluiten de sessie af met het maken van een afspraak voor een persoonlijk voedingsplan.

Stap 3: een persoonlijk voedingsplan
Bij deze afspraak ( van ongeveer 1 uur) nemen we het gepersonaliseerd voedingsplan door. Dit is een advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Dezelfde dag!

Investering: € 100,-  

Het startpakket bestaat uit:

  • twee consulten van ongeveer 60 minuten
  • persoonlijk voedingsplan met een uitgebreid advies

 

Maak een  afspraak

Ieder begin is moeilijk

Een verandering in voedingspatroon is bij uitstek een uitdagende verandering. Als je tegen klachten blijft aanlopen, ben je altijd welkom voor een vervolgafspraak. We kunnen je voedingspatroon nog verder optimaliseren, of juist dagelijkse struikelblokken bespreken.  Wil je liever eerst een los consult dan kan dat natuurlijk ook. Ik help je graag verder. Consulten vinden plaats in mijn praktijk maar uiteraard kan het ook via (video)bellen of via een zoomsessie.

 

Losse consulten

  • Consult (60 minuten): € 75,-
  • Consult (30 minuten): € 40,- 

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. Orthomoleculair voedingsadvies is aanvullend op reguliere medische behandelingen. Medicatie afbouwen gaat altijd in overleg met huisarts of specialist

Samen

Een voedingspatroon omgooien gaat niet zomaar. Het is een ingrijpende verandering die we stap voor stap gaan aanpakken.

Totaal pakket, EMB bloedtest inclusief een persoonlijk voedingsplan.

Stap 1: kennismaking
We maken kennis in een kort telefoongesprek. Hierin nemen we je hulpvraag door en vertel ik wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Stap 2: intakegesprek en afname EMB bloedtest
In een uur lopen we samen jouw huidige voedingspatroon door en vul ik een uitgebreide vragenlijst in.  Daarna neem ik de EMB bloedtest af.  We maken direct een afspraak binnen drie weken om de uitslagen van het bloedonderzoek en het persoonlijk voedingsplan te bespreken.

Stap 3: Bespreken uitslagen EMB bloedtest en een persoonlijk voedingsplan
We bespreken uitgebreid de uitslag van het bloedonderzoek en ik geef aan waar er eventueel tekorten zijn en wat we daar aan kunnen gaan doen. Daarna nemen we het gepersonaliseerd voedingsplan door. Dit is een advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Dezelfde dag!

 

Investering: € 230,-

Het totaal pakket bestaat uit:

  • twee consulten van ongeveer 60 minuten
  • afname EMB bloedtest, kosten laboratorium en het bespreken van de uitslagen
  • persoonlijk voedingsplan met een uitgebreid advies

 

Maak een afspraak